Energikompetens-centrums energicafé

Energicafé: Solel – idag och i framtiden, 20 april, Högskolan Dalarna.
Solnedgång. Foto.

Välkommen till Energikompetenscentrums energicafé som den här gången har solelsområdets utveckling i fokus. Ett hybridcafé där du kan medverka på plats, Campus Borlänge eller digitalt, den 20 april klockan 15:30-17:00.

Vill du ligga i framkant när det gäller energifrågor? 

Då bör du komma till vårt energicafé, lyssna till inspirerade presentationer av projekt som ligger rätt i tiden och ta chansen att prata med föreläsarna och våra experter. Vi har stor erfarenhet av energiteknik, samverkan med företag och omvärld för att utveckla hållbara lösningar inom energiområdet.

Energicafé: Solel – idag och i framtiden 

Föreläsare

Johan Lindahl

Johan Lindahl som berättar om utvecklingen av solel i Sverige och världen och hur det kan påverka näringslivet i framtiden.

Johan Lindahl är svensk representant i International Energy Agencys arbetsgrupp för solel och Secretary General i European Solar Manufacturing Council. Han har forskat på tunnfilmssolceller och har en doktorsexamen från Uppsala universitet.

Chris Bales

Chris Bales är professor i energiteknik och berättar om det nya nationella kompetenscentrumet om solel (SOLVE) som Högskolan Dalarna ingår i och vilka möjligheter det finns till samverkan med näringslivet.

Chris Bales är  forskningssamordnare för energi- och byggteknik vid Högskolan Dalarna och jobbar främst med forskning men även med undervisning och samverkan med företag. 

Anmälan till energicafé den 20 april

Campus Borlänge, Högskolan Dalarna, Röda vägen 3. Möjlighet att delta digitalt finns! Anmäl dig senast den 13 april, 2022. Formulär för anmälan: Energicafé – Högskolan Dalarna (webbplats du.se)