Grafiskt material

När nätverket Energiintelligent Dalarna växer blir vi fler som anordnar och producerar gemensamma produkter och presentationer. För att underlätta för våra målgrupper, och oss själva, att uttrycka vem som är avsändaren, finns en gemensam visuell identitet som vi kan använda när Energiintelligent Dalarna är avsändare.

Om du vill använda vårt grafiska material hittar du Energiintelligent Dalarnas power point, inbjudningsmall samt ett antal symboler vi använder i kommunikationen av våra olika områden för omställning. Det grafiska materialet får användas fritt förutsatt att kommunikationen är kopplad till nätverket Energiintelligent Dalarna.

Om du har några frågor om användning, hör av dig till energiintelligent.dalarna@lansstyrelsen.se

Powerpoint - bildspel

Inbjudningar

Logotyp

Omställningens sju sektorer

Årshjul 2023

Symboler för våra olika områden för omställning

Klicka på länken till den symbol du vill ladda ned. Bilden öppnas i nytt fönster. Högerklicka sedan på bilden och välj Spara som, för att spara ned bilden i din dator. 

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.